Rutinerad skåp/el-installatör Hässleholm

Vi på Automationsteknik söker just nu våra framtida kollegor med kompetens inom Skåp- och  el-installation. Vi är ett företag där utveckling är centralt, för oss är det inte bara viktigt att ha teknik i framkant utan även att ha personal i framkant. Därför arbetar vi intensivt med personlig utveckling och kompetensutveckling bland våra medarbetare. Hos oss är det viktigt att du som person känner att du utvecklas och trivs. Här finns mycket kompetens i huset och vi lär oss av varandra, men även genom externa utbildningar. Därför ser vi gott samarbete som en nyckel till framgång.

Varför ska du söka jobb hos oss?

Jo, på automationsteknik kommer du bli en del av en stark gemenskap där vi lyfter och hjälper varandra. För oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och förstår vilken viktig spelare just dem är i vårt lag. Därför hittar vi gärna på aktiviteter tillsammans på och utanför jobbet såsom gemensam frukost, Kick-off och AWs där vi lär känna varandra bättre. Vi strävar efter att vara en platt organisation där vägen mellan kontor och verkstad är kort, ingen är mer än ett telefonsamtal bort.

Dina Arbetsuppgifter

Som skåp- och elinstallatör hos oss på Automationsteknik kommer du arbeta med:

 • Skåpsbyggnation
 • Kompletta installationer på produktionsceller i vår montagehall i Hässleholm
 • Montering och installationer hos kund, samt närvara vid driftsättning
 • Robotinstallationer
 • Visst service-arbete förekommer
 • Delta i förbättringsarbete kopplat till processer och certifieringar

Med tiden som du växer i rollen som skåp- och elinstallatör hos oss kommer du få möjligheten att utvecklas och ta mer ansvar.  

Din profil

Vi söker dig som har en grundutbildning eller vidareutbildning inom el med ett par års erfarenhet som elektriker, har du dessutom erfarenhet som industrielektriker är detta meriterande.

Vi tror att du som söker den här tjänsten är nyfiken, kreativ och inte backar för en utmaning. Som skåp- och elinstallatör hos oss behöver du vara lösningsorienterad och motiveras av att hitta nya vägar framåt. Då våra projekt ofta är unika och inget projekt är det andra likt så är det inte alltid att alla svar finns från början utan det krävs att du tycker att det är roligt att hitta nya lösningar.

Som skåp- och elinstallatör hos oss kommer du ha en varierande roll där du både arbetar i verkstan och är ute hos kunder och installerar färdiga produkter. Det innebär att det i tjänsten förekommer en del resor, både över dagen och där övernattning ingår.

Anställningsinformation

Placeringsort: Hässleholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Hos oss får du som anställd förmåner som bl.a:

 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • Personlig årlig budget
 • Flexibel arbetsplats
 • Dator och telefon
 • 90% av lönen under föräldraledighet
Om Automationsteknik

Vi har mångårig erfarenhet i branschen med huvudkontor i Hässleholm och ingenjörskontor i Lund, Älmhult, Helsingborg och Stockholm. Komplett leverantör av allt från tekniska konsulttjänster till färdig produkt. Vi är en attraktiv arbetsplats med hög kompetens som utvecklar framtidens automationssystem. Vi är även certifierade i ISO 9001 kvalité och ISO 14001 arbetsmiljö.

Automationsteknik är även en del av koncernen Selatek.

Selatek är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet där synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

 

Ansök nedan

Rulla till toppen