Säljare Hässleholm

Nu söker vi på Automationsteknik förstärkning till vår säljorganisation. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och kanske till och med har jobbat med försäljning inom automation eller annan tekniskförsäljning mot industrin. 

Varför ska du söka jobb hos oss? Jo, på Automationsteknik kommer du bli en viktig spelare i vår säljorganisation. Hos oss finns det utrymme för driv och ambition för dig som vill få möjlighet att utvecklas och växa i rollen som säljare. Låter detta som du så ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Dina Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss på Automationsteknik kommer du ha arbetsuppgifter såsom:

 • Kundbesök
 • Nykundsbearbetning i form av samtal och annan uppsökande verksamhet
 • Representera Automationsteknik
 • Uppföljning av kunder och affärer
 • Vara med och påverka säljstrategier
 • Rapportering och dokumentation av säljaktiviteter

I takt med din utveckling som säljare hos oss kommer det öppnas nya möjligheter för utökat ansvarstagande och nya utmaningar.

Din profil

I rollen som säljare hos oss kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att bearbeta och bygga relation med nya kunder inom våra olika marknadssegment; tillverkande industri, konsultation, VA och infra. Fokus kommer ligga på att utveckla vår kundbas för konsulterandetjänster och tillverkande industri. Därav ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som säljare inom automation eller annan tekniskförsäljning mot industrin.

Vi söker dig som är driven och har en stor egen initiativförmåga. Du som person bör även ha ett intresse för teknik och tekniska lösningar. På Automationsteknik samarbetar vi gärna inom koncernen och jobbar hela tiden för att utvecklas, så att vi på bästa sätt kan möta våra kunder. I den här rollen behöver du vara lyhörd och ha ett helhetsperspektiv över vad vi som företag och koncern kan erbjuda. Du behöver kunna tänka utanför boxen för att hitta helhetslösningar och på så sätt skapa den bästa lösningen för kunden.

Anställningsinformation

Placeringsort: Hässleholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Hos oss får du som anställd bl.a. förmåner som:

 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • Personlig årlig budget
 • Flexibel arbetsplats
 • Dator och telefon
 • 90% av lönen under föräldraledighet

Om Automationsteknik

Vi har mångårig erfarenhet i branschen med huvudkontor i Hässleholm och ingenjörskontor i Lund, Helsingborg, Älmhult, Vetlanda och Stockholm. Komplett leverantör av allt från tekniska konsulttjänster till färdig produkt. Vi är en attraktiv arbetsplats med hög kompetens som utvecklar framtidens automationssystem. Vi är även certifierade i ISO 9001 kvalité och ISO 14001 arbetsmiljö.

Automationsteknik är även en del av koncernen Selatek.

Selatek är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet där synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

Ansök nedan

Rulla till toppen