Praktikplats eller examensarbete hos Automationsteknik

Är du student på gymnasie, yrkeshögskola eller högskola och är på jakt efter praktikplats eller ett företag att samarbeta med i ett examensarbete? Då har du kommit rätt!

Vi på Automationsteknik har lång erfarenhet av att samarbeta med olika utbildningsinstitut. Vi jobbar hela tiden med att utveckla våra samarbeten med olika skolor, för att på bästa sätt kunna stötta de studenter som söker sig till oss. Skolorna och ni studenter är viktiga partners för oss i arbetet att skapa kompetenta och duktiga kollegor för framtiden.

Din profil

Du som söker praktikplats eller examensarbete hos oss på Automationsteknik läser antingen på gymnasie, yrkeshögskola eller högskola. Utbildningen du läser är på något sätt relaterad till industri, el eller automation. Kanske läser du el-programmet på gymnasiet, automationsingenjör på yrkeshögskolan eller högskoleingenjör med inriktning automation?

Det är inget krav att du har körkort under din praktikperiod så länge du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd och har möjlighet att ta dig till Automationsteknik på egen hand.

Övrig information

Vi finns i:

  • Hässleholm
  • Älmhult
  • Helsingborg
  • Lund
  • Vetlanda
  • Stockholm

 

Om Automationsteknik

Vi har mångårig erfarenhet i branschen med huvudkontor i Hässleholm och ingenjörskontor i Lund, Älmhult, Helsingborg, Vetlanda och Stockholm. Komplett leverantör av allt från tekniska konsulttjänster till färdig produkt. Vi är en attraktiv arbetsplats med hög kompetens som utvecklar framtidens automationssystem. Vi är även certifierade i ISO 9001 kvalité och ISO 14001 arbetsmiljö. 

Automationsteknik är även en del av koncernen Selatek.

Selatek är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet där synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

Ansök nedan

Rulla till toppen