Mekanik-konstruktör Vetlanda

Nu söker vi på Automationsteknik Vetlanda vår nästa mekanik-konstruktör. Vi söker dig med ett par års erfarenhet av konstruktion och med ett brinnande intresse för teknik. Låter detta som du? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Varför ska du söka jobb hos oss? Jo, på Automationsteknik kommer du bli en del av en stark gemenskap där vi lyfter och hjälper varandra. För oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Vi hittar gärna på aktiviteter tillsammans både på och utanför jobbet. Varje dag serveras även frukost på kontoret. Vi strävar efter att vara en platt organisation där vägen mellan kontor och verkstad är kort, ingen hos oss är mer än ett telefonsamtal bort.

Dina Arbetsuppgifter

Som mekanik-konstruktör hos oss på Automationsteknik kommer du ha arbetsuppgifter så som:

  • Konstruera i Solidworks
  • Kontakt med leverantörer
  • Genomgång av konstruktion med kollegor och kunder
  • Delta i förbättringsarbete kopplat till processer och certifieringar

I rollen som mekanik-konstruktör kan projekten du arbetar i innebära både nykonstruktion, förbättring och utveckling av redan befintliga maskiner. Därav är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av pneumatik, robotar och drivsystem mm.

Din profil

Vi tror att du som söker den här tjänsten är kreativ, händig och har ett brinnande intresse för konstruktion och mekanik. Hos oss krävs det att du är nyfiken, lösningsorienterad och motiveras av att hitta nya vägar framåt. Det är inte alltid man har alla svar från början utan det krävs att man tycker att det är roligt att hitta nya lösningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter som reparatör eller mekaniker inom industrin eller annan liknande bransch.

Som mekanik-konstruktör hos oss finns det utvecklingsmöjligheter för dig som är driven och gillar varierande arbetsuppgifter. Vi ser ett  gott samarbete som en nyckel till framgång, därför söker vi dig som trivs i ett öppet klimat där man samarbetar. Du som söker bör vara såpass bekväm i rollen som konstruktör att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.  

Anställningsinformation

Placeringsort: Vetlanda

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Hos oss får du som anställd förmåner som bl.a:

  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension
  • Personlig årlig budget
  • Flexibel arbetsplats
  • Dator och telefon
  • 90% av lönen under föräldraledighet

Om Automationsteknik  

Vi har mångårig erfarenhet i branschen och har sedan 1994 haft vårt huvudkontor i Hässleholm. Med tiden har vi vuxit och har nu kontor i Lund, Helsingborg, Älmhult, Vetlanda och Stockholm. Automationsteknik är en komplett leverantör av allt från tekniska konsulttjänster till färdig produkt. Vi är en attraktiv arbetsplats med hög kompetens som utvecklar framtidens automationssystem. Vi är även certifierade i ISO 9001 kvalité och ISO 14001 miljö.

Automationsteknik är en del av koncernen Selatek, en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet. Synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

Ansök nedan

Rulla till toppen