Automationsingenjör Vetlanda

Vi på Automationsteknik söker just nu programmerare med erfarenhet från automationsbranschen till vårt nystartade kontor i Vetlanda. Så om du idag jobbar som programmerare eller automationsingenjör och är sugen på nya utmaningar så kan detta vara tjänsten för dig!

Automationsteknik är ett företag som ser utveckling som en central del av verksamheten. För oss är det inte bara viktigt att ha teknik i framkant utan även att ha personal i framkant, därför arbetar vi intensivt med kompetensutveckling bland våra medarbetare. Vi har idag mycket kompetens hos oss och vi arbetar hela tiden för att utveckla och sprida kompetensen både internt och externt. Hos oss ser vi gott samarbete och en arbetsmiljö med högt som viktiga nycklar till framgång.

Varför ska du söka jobb hos oss? Jo, på Automationsteknik kommer du bli en del av en stark gemenskap där vi lyfter och hjälper varandra. För oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och förstår vilken viktig spelare just de är i vårt lag. Därför hittar vi gärna på aktiviteter tillsammans på och utanför jobbet såsom gemensam frukost, Kick-off och AWs.  Vi strävar efter att vara en platt organisation där vägen mellan kontoren och verkstaden är kort, ingen är mer än ett telefonsamtal bort. 

Dina Arbetsuppgifter 

Som programmerare hos oss på Automationsteknik kommer du bl.a. arbeta med:

 • Programmering av styrsystem och robotar mm.
 • Projektgenomgång med beställare
 • Driftsättning
 • Kontakt med leverantörer gällande beställningar
 • Delta i förbättringsarbete kopplat till processer och certifieringar

 

Med tiden som du växer i rollen som programmerare hos oss finns det utrymme för dig och dina arbetsuppgifter att utvecklas. 

Din profil

Du som söker tjänsten behöver vara driven, ansvarstagande, ha ett brinnande intresse för teknik och gilla att vara “hands on” i projekt. Vi tror att du som söker den här tjänsten är nyfiken, kreativ och inte backar för en utmaning. Som programmerare hos oss behöver du vara lösningsorienterad och motiveras av att hitta nya vägar framåt. Det är inte alltid man har alla svar från början utan det krävs att man motiveras av att hitta nya lösningar.

Du som söker den här tjänsten bör ha tidigare praktisk erfarenhet av programmering inom industrin. Det är meriterande om du har utbildning inom området från antingen högskola eller yrkeshögskola. 

Automationsteknik är Siemens Solution Partner, det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med Siemens produkter men vi använder även andra fabrikat. Som programmerare hos oss har du en central roll där du är högst närvarande i produktionen och ser till att automationssystemen uppfyller de krav som ställs. 

Anställningsinformation

Placeringsort: Vetlanda

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Hos oss får du som anställd bl.a. förmåner som:

 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • Personlig årlig budget
 • Flexibel arbetsplats
 • Dator och telefon
 • 90% av lönen under föräldraledighet

 

I Vetlanda kommer du bli en del av Regionansvarig Dennis team och såhär säger han om sig och sitt ledarskap:

 

“Som ledare är jag enkel att ha och göra med och tror på att ge stor frihet och ansvar till mina medarbetare. Jag är positiv, engagerad och lyhörd och tror på teamwork och att hjälpa andra. Hos oss värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig i din utveckling.

Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill. Samarbete, kommunikation och lyhördhet är nyckelbegrepp för mig.
/ Dennis Ignell”

 
Om Automationsteknik

Vi har mångårig erfarenhet i branschen med huvudkontor i Hässleholm och ingenjörskontor i Lund, Älmhult, Helsingborg och Stockholm. Komplett leverantör av allt från tekniska konsulttjänster till färdig produkt. Vi är en attraktiv arbetsplats med hög kompetens som utvecklar framtidens automationssystem. Vi är även certifierade i ISO 9001 kvalité och ISO 14001 arbetsmiljö. 

Automationsteknik är även en del av koncernen Selatek.

Selatek är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet där synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

Ansök nedan

Rulla till toppen