Regionansvarig Småland

Nu har vi påbörjat ett spännande projekt till en möbeltillverkare i regionen. Projektet kommer att vara i ca 1,5 år och i samband med det här projektet skapa en stark lokal förankring för att säkerställa de bästa förutsättningarna. Därför letar vi efter dig som är intresserad av att ta nästa steg i din karriär och vill anta rollen som regionansvarig för Automationsteknik i Smålandsregionen. Som vår framtida regionansvarige kommer du att ha möjligheten att påverka vilken ort vi etablerar oss på. Om du strävar efter att utvecklas, är passionerad för framsteg och ser gott samarbete som en nyckel till framgång, kan Automationsteknik vara den perfekta möjligheten för dig!

 

Dina arbetsuppgifter

 

Som regionansvarig för Smålandsregionen kommer du ha arbetsuppgifter som:

  • Personalansvar
  • Ansvarig för kontorets utveckling och uppbyggnad
  • Projektledning
  • Bearbeta nya kunder och förvalta befintliga kunder
  • Budget- och resultatansvar

Din Profil


Som sökande till denna tjänst förväntas du ha en bakgrund inom branschen samt en relevant utbildning inom områden såsom automation, konstruktion eller installation. I rollen som regionansvarig är det viktigt att du besitter starka ledarskapsegenskaper och har tidigare erfarenhet av projekthantering. För att lyckas i denna roll är det också viktigt att du har en bred teknisk kompetens som möjliggör effektiv styrning och fördelning av arbetsuppgifter inom projekten. Dessutom krävs det att du har en stark affärsdrivkraft och trivs med att nätverka, kommunicera och skapa kontakter med potentiella kunder.

Vi tror att den ideala kandidaten för denna tjänst är nyfiken, flexibel och målinriktad. Som regionansvarig hos oss behöver du vara lösningsorienterad och motiveras av att hitta nya vägar framåt. Det är inte alltid man har alla svar från början utan det krävs att man tycker att det är roligt att hitta nya lösningar.

Anställningsinformation

 

Placeringsort: Vår framtida etableringsort kommer att avgöras i samråd med vår framtida regionsansvarig

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Hos oss får du som anställd bl.a. förmåner som:

  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension
  • Flexibel arbetsplats
  • 90% av lönen under föräldraledighet

Om Automationsteknik

 

Vi har mångårig erfarenhet i branschen med huvudkontor i Hässleholm och ingenjörskontor i Lund, Älmhult, Helsingborg och Stockholm. Komplett leverantör av allt från tekniska konsulttjänster till färdig produkt. Vi är en attraktiv arbetsplats med hög kompetens som utvecklar framtidens automationssystem. Vi är även certifierade i ISO 9001 kvalité och ISO 14001 arbetsmiljö.

Automationsteknik är även en del av koncernen Selatek.

Selatek är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet där synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

Ansök nedan

Rulla till toppen