SÖK TILL VÅRT TEAM ! 

Banderoll Logga (4).png

Välkommen att söka en plats i vårt team här på Automationsteknik.

arrow&v

Tack för din ansökan!

Intresserad av att sälja automation?

Är du en person som gillar automation och tycker om att ta nya kundkontakter, då har vi ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter!

Företaget är i en expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka vår fortsatta tillväxt.

Vilka är vi?

Automationsteknik utför allt från tekniska konsulttjänster till “Turn-Key”-lösningar med huvudområdena inom

process-, trä-, verkstads- och livsmedelsindustrin. Vårt mål är att jobba nära och tillsammans med våra kunder och vår strategi är att vara en partner som skapar kundfördelar genom innovativa lösningar vilket också skapar konkurrensfördel för oss och kunden.

Automationsteknik är ett företag med stark tillväxt det senaste året och som har en spännande resa framför sig.

Vi har idag kontor i Hässleholm, Lund och Älmhult. Under de närmaste åren kommer vi att öppna fler kontor i Skåne, Småland och Halland.

Automationsteknik ingår i Levinsgruppen.

Om Tjänsten

Som säljare kommer du att jobba med fokus på nya kunder. Du kommer att öppna upp nya kontaktvägar och vara ansiktet utåt. Försäljningen innefattar allt från tekniska konsulttjänster till kompletta automations anläggningar.

Till största del kommer arbetsområdet vara Skåne, Småland och Halland. Våra kunder finns inom industrin och offentlig sektor.

Affärerna är av skiftande storlek och säljcyklerna kan vara långa. Ditt arbete är självständigt då du letar efter kontakter och bokar möten som både kan vara fysiska och digitala.

All dialog med kunder registrerar du i vårt CRM-system.

När du skapat en affärsmöjlighet så jobbar du med vårt tekniska team som är specialister på att ta fram den slutgiltiga lösningen.

Anställningen kommer att bli på något av våra kontor.

Personliga egenskaper

Du är en person som drivs av utmaningar där du utvecklar långsiktiga relationer med  våra kunder. Attityden och drivet värderar vi högt.

Försäljningen skapas genom att du är lugn och harmonisk och där igenom inger du stort förtroende hos våra kunder.

Rollen innebär att du jobbar både självständigt och i team. Så god kommunikations- och anpassningsförmåga är viktigt. Du bör ha erfarenhet av att sälja tekniska produkter eller tjänster med en teknisk utbildning i botten.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta CEO Jonas Fischer på

+46 10 472 02 52. Välkommen med ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 28 maj.

AT-aug2018-31.jpg