Automationsingenjör – Programmerare

Vi söker fler Automationsingenjörer till våra kontor i Hässleholm, Lund, Helsingborg och Älmhult samt vårt kommande kontor i Växjö

Vi söker dig som har ett passionerat tekniskt intresse, ett starkt eget driv och en stor ansvarskänsla som effektivt tar dig framåt i ditt eget arbete och bidrar till projektens framdrift.

För att lyckas i rollen som automationsingenjör hos oss behöver du trivas med att arbeta tillsammans med andra människor. Du behöver också en relevant utbildning och erfarenhet inom arbetet. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av HMI, PLC-, Robot-programmering, Vision och industriella nätverk (mm).

Ett par års erfarenhet är meriterande.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig? Välkommen med din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande vill vi att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Om Automationsteknik

Automationsteknik utför allt från tekniska konsulttjänster till ”Turn-Key”-lösningar med huvudområdena inom process-, trä-, verkstads- och livsmedelsindustrin.

Vårt mål är att jobba nära och tillsammans med våra kunder och vår strategi är att vara en partner som skapar kundfördelar genom innovativa lösningar vilket också skapar konkurrensfördel för oss och kunden.

Ansökan
skickas till arbetssokande@automationsteknik.com

Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Hässleholm:

Håkan Marke, Gruppchef programering
hakan.marke@automationsteknik.com

Växjö och Älmhult:

Anders Stjärnerfält, Enhetschef
Anders.stjanerfalt@automationsteknik.com

Lund och Helsingborg:

Viktor Hedberg, Enhetschef
viktor.hedbergt@automationsteknik.com

Kontakt från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes

Ansök nedan

Rulla till toppen